"14 дни карантина на влизане в България".Печата

"14 дни карантина на влизане в България", информира "Телеграф". Двете седмици карантина ще важи за всички пристигащи у нас от държави с коронавирус. Това стана ясно след среща на минситри при премиера Бойко Борисов вчера. Още със стъпването на територията на България, пътниците ще минават през термокамери", съобщи министърът на здравеопазването Кирил Анание, цитиран от изданието.
 
"Ден за арести" - с това водещо заглавие на първата си страница излиза днешният брой на вестник "24 часа". Изданието обяснява, че за множество арести в резултат на действията на прокуратурата и МВР се е разбрало в рамките на 24 часа. В петък главният прокурор Иван Гешев съобщи, че има информация, че Васил Божков е задържан в Обединените арабски емирства. Пак в петък вечерта се разбра, че при международна операция в София са задържани 100 кг кокаин. Арестувани са бившият директор на столичната митница Красимир Керемедчийски и още двама души.
 
В събота пък стана ясно, че във Виена е задържан бизнесменът Борис Бекяров, беше обявен за издирване заедно с Божков. Шефът на Комисията по хазарта Александър Георгиев беше задържан и разпитан, а по-късно освободен срещу 40 хил. лева. гаранция, уточнява "24 часа".
Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини