300 хиляди фирми търсят нов доставчик на ток до 10 септември. Печата

Трима анализатори дават своите прогнози пред в. "24 часа" на въпроса ,какво правителство може да бъде съставено след изборите. 9 месеца преди новия парламентарен вот никоя партия няма гарантирани 50 процента и новият кабинет ще е коалиционен, е началният извод на социолозите. От него тръгват разсъждения, дали ще има програмно правителство или управление на консенсуса в България.

Изданието акцентира на влезлите в сила промени в Закона за енергетиката - 300 хиляди фирми търсят нов доставчик на ток до 10 септември. В това число са кафенета, фризьорски салони, детски градини и небитови потребители, уточнява вестникът

България е в зелена зона и е определена за безопасна- така "Труд" въвежда в туристическата тема за пътуването  в Гърция. Публикуван е адресът на електронен формуляр , който се попълва 48 часа преди пристигане в страната. От 1-ви юли Гърция ще допуска всички международни полети на своите летища.  В зависимост от страната, от която пристигат, пътниците ще бъдат подлагани на тестове за коронавирус и ще попълват декларации с адресни данни.

Изданието предупреждава - спасители вдигат червен флаг в Бургас, юли идва с мъртво вълнение.

Общото заглавие на "Телеграф" и "Монитор" гласи: "Лозан Панов победи : Темида оправда Прокопиев, Дянков и Трайков" . Цитиран е главният прокурор Иван Гешев с думите:" Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу олигарсите. Прокуратурата ще обжалва ".

"Дума" обобщава "Пълен провал на делото за ИВИЕН. Няма виновни по процеса за продажбата на 33 процента от държавния дял в електроразпределителното дружество през 2011 година. Така завърши близо седемгодишна съдебна сага".

За "Земя" централната тема е под заглавие "Рекет! Задържаните висши служители на ГДБОП изнудвали престъпници поне три години, съобщиха от прокуратурата". Борбата срещу наркотрафика е битка за бъдещето на България, пише още изданието

Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини