Началникът на отбраната ген. Андрей Боцев награди шефката на учебния инспекторат в Смолян

Изображение 1 от 3

    Началникът на Отбраната ген. Боцев връчи специална благодарствена грамота на началника на РУО Смолян Мария Семерджиева за активно участие и принос в развитието на Българската армия.

    С цел издигане авторитета на Българската армия и създаване на положителни нагласи сред обществеността, Министерството на отбраната провежда националната информационна кампания „Бъди войник“ в 30 града в цялата страна.

    В Смолян Националната информационна кампания „Бъди войник“ се проведе на 20.06.2019 г. , а в нея взеха участие 460 ученици в Х клас и ХІ клас от 11 училищата от област Смолян.

    Всяко събитие от кампанията за набиране на войници и матроси за нуждите на Въоръжените сили на Република България се състои от три компонента – статичен (динамичен) показ на военна техника, въоръжение и оборудване, информационната борса на Централно военно окръжие, Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, 68-ма бригада „Специални сили“, служба „Военна полиция“, Националната гвардейска част и концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и други формации.

    "Благодаря за високата оценка! За мен е чест!", каза началникът на РУО Смолян Мария Семерджиева.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини