Задигнаха злато, 5000 лева и 5000 паунда от апартамент в Хасково

В апартамент на улица „Акация“ в Хасков е проникнато с подбран или подправен ключ, съобщават от полицията. Задигнати са златни накити, 5000 лева и 5000 английски паунда. Образувано е досъдебно производство за домова кражба. 

Тази сутрин в 1 часа на булевард „Освобождение“ автопатрул е проверил лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 44-годишен мъж. Проверка с дрегер, отчела 2,48 промила алкохол в издишания въздух. Пияният водач е задържан до 24 часа. Срещу него е заведено бързо производство. 

Пиян се вихрил и в Свиленград. За нарушение на обществения ред е задържан в РУ Свиленград мъж на 57г. Снощи в 20 часа на спешния телефон е получен сигнал за възпроизведен изстрел в близост до блок в свиленградския квартал „Простор“. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че мъжът е във видимо нетрезво състояние и е стрелял веднъж с нерегистриран газов пистолет. Оръжието е иззето по заведеното бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Та
    ТАШУНКО САПА
    10 0
    12:55, 18 фев 2020
    Генчо Пушкарски-джендара....това му е новият прякор или Румен Дявола-херцата....мели са с хероин!!!Това са крадците в нашият град!!!
Последни новини