Трима футболисти от „Родопа-Смолян“ с травми преди мача със „Свиленград 1921“

Изображение 1 от 2

  Трима футболиста на „Родопа – Смолян“ са под въпрос за мача със „Свиленград 1921“, заради контузии, съобщи старши треньорът на тима Юлиян Сюрджиев. С травми са Георги Чилингиров, Христо Ковачев и Антон Болюков. До последния момент ще се следи тяхното състояние, като те ще бъдат включени в групата. По всяка вероятност, шанс като титуляри ще получат някои от юношите в клуба, между които са Георги Пелтеков и Георги Милев.

  „Излизаме за победа. Знаем, че мачът ще е доста тежък и срещу нас ще излезе добре подготвен противник, който показа доста добри резултати по време на подготовката. Очакванията ни, са да стартираме с победа. Имаме притеснения с контузени футболисти, като от тримата, се надяваме поне на двамата да може да разчитаме в първия мач, а от следващия и на тримата. Дано нямаме и други неприятни изненади до неделя, с болни и контузени играчи“, коментира Сюрджиев.

  Пролетният дял на първенството на Трета лига – Югоизточна група, стартира в събота, като домакинският мач на „Родопа – Смолян“ със „Свиленград 1921“ е в неделя от 14:00 часа на Стадион „Септември“, в кв. „Райково“. Входът за всички любители на футбола е свободен. Домакините призовават, всички фенове на отбора да го подкрепят с присъствието си.

  СмолянБГвести

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Още новини

  Последни новини