Поведението в леглото тълкува същността ни

Ако вярваме на Фройд трябва да приемем, че единствено чрез сексуалността ни можем да разберем нашата истинска същност.

Замисляли ли сте се какъв е вашият стил в леглото? Направете го и може да откриете доста неща за себе си, които не сте и подозирали. Предлагаме ви няколко стила, които ще отговорят на въпроса за вашата истинска природа.

Забавен

Двойките, които се забавляват, докато потъркват едно в друго телата си, създават много по-силна връзка помежду си. Според психолозите обаче, ако често сте свикнали да се смеете и шегувате с партньора си, в живота вие трудно взимате решения по сериозни въпроси. Рядко приемате нещата сериозно, а когато трудностите ви настигнат рискувате да изпаднете в ситуация, от която не знаете как да излезете. Лесно се паникьосвате и изпадате в сериозни кризи, но лесно се привързвате и сте доста влюбчиви.

Агресивен

Този тип секс може да бъде егоистичен, безпардонен, болезнен и дори да оставя следи (по гърба например). Това е ясен признак за силен и властен характер, който обаче рядко проявявате в ежедневието. Агресията в секса не означава, че и в живота сте такъв, а точно обратното. Ако това е вашият постоянно и неизменно предпочитан стил най-вероятно сте доста уравновесен и самоуверен в ежедневието, вдъхвате респект и уважение в околните, с желание за господство, но това желание остава често неосъществимо. Затова сексът се превръща в най-подходящата среда за себеизява.

Нежен

Нежният секс може да включва и еротичен масаж, тонове топли целувки, да е прелюдия към вълнуващо сексуално пътешествие. Нежният секс е реалният физически израз на истинската любов и вашата романтична същност. Често обаче при редовното му практикуване рискувате да си омръзнете взаимно. Ако половинката ви определено си пада по нежния стил, най-вероятно притежава доста търпелив и толерантен характер, експанзивен е и изключително деен в ежедневието. Ако често търси допир с вас чрез докосвания и нежни целувки знайте, че човекът до вас винаги търси любовта и близостта под всички форми и очаква същото и от вас.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини