Множество нарушения при масови спецпроверки за регистрация на МПС

Масови специализирани проверки за регистрация и документи на МПС извършва напоследък полицията в Смолян. Само за няколко дни са заловени множество нарушители, повечето без регистрация на возилата.

На 19.06.2020г. в рамките на проведена специализирана полицейска операция в РУ-Смолян е образувано бързо производство срещу 30-годишния Б.Н. от Смолян, управлявал мотоциклет "Ямаха", без регистрационни табели и номера. Бързо производство е започнато срещу 36-годишния Р.Р. от с.Кожари, общ.Борино, проверен в 03.00 часа на пътя с.Тешел- с.Триград- с.Кестен, в близост до рибарник, при което се установяав, че мотоциклетът "Хонда", с неустановена собственост, не е регистриран по надлежният ред. Р.Р. е задържан за срок до 24 часа.

Специализирана полицейска операция е порведена и на територията на Чепеларе в събота. На 21 юни e започнато бързо производство срещу 34 -годишен от Чепеларе. При проверката, извършена в Пампорово, е установено, че А.К., управлявал състав от пътни превозни средства - лек автомобил "Субару Форестър" със смолянска регистрация, собственост на фирма в Чепеларе и прикачено към него туристическо ремарке, което не е регистрирано по надлежния ред, но е с поставена регистрационна табела, която е издадена за друг лек автомобил. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини