4 квартала в Хасково без вода във вторник заради авария

4 хасковски квартала ще бъдат без вода днес, предупредиха от ВиК – Хасково. Причината е възникнала авария на напорен водопровод от Помпена станция "Източна зона" към град Хасково.

Поради тази причина водоподаването към ж.к. „Хисаря“, ж.к. „Младежки хълм“, ж.к. „Македонски“ и част от ж.к. „Червена стена“ ще бъде спряно от 10:00 часа на 27.10.2020 г., до отстраняването на аварията.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Да
  Дали
  21 -5
  09:33, 27 окт 2020
  ще има поне един ден без авария?Писна ми от тия некадърници!!!!
  • На
   НАБОРА
   16 -6
   10:05, 27 окт 2020
   А Дали те правят авариите или те ги ремонтират?
 • 2
  На
  Наборе,
  17 -3
  10:38, 27 окт 2020
  ако си бяха свършили работата,а не само да лапат,аварии нямаше да има! ;)
 • 3
  Ви
  ВиК
  17 -2
  11:25, 27 окт 2020
  Малоумници. Всеки ден във всяка точка на града има аварии. Пътищата са разкопани като лунен пейзаж.
 • 4
  Фъ
  Фъкю
  11 -3
  12:38, 27 окт 2020
  Няма друг град с толкова лоши улици, автомобили паркирани по тротоарите, паркиране на автомобили по бул. Раковски, ул. Добруджа движението е в едното платно заради неправилно паркираните автомобили. Общинска полиция кога най-после ще си свършите работата, Инкаса също, ул. Епископ Софроний до арменския парк, ул. Хр. Ботев..
 • 5
  Гр
  гражданин
  6 0
  16:02, 27 окт 2020
  В събота и неделя в кв. Макеводнски, отново нямаше вода! Да се свържеш с някой от ВИК , за да получиш някаква информация - мисия невъзможна. Днес отново няма вода ... кой знае докога ще е така .
  • 6 -2
   16:15, 27 окт 2020
   Винаги ще е така за съжаление. Всеки ден.......
 • 6
  12
  123456
  1 0
  05:46, 28 окт 2020
  Има вода еко. Квартал Реоублика да ходи в Кърджали. В изобилие работа и жилища, чисти улици и проблен няма да имате с Кмета. Безплатно настаняване, където си пожелаете.

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020

Случаен виц

Последни новини