Над 600 лева събра Коледният базар, организиран от ДГ "Изворче" в Девин

Изображение 1 от 5

    На 23 декември пред Дома на културата в Девин се осъществи Коледният базар, организиран от ДГ "Изворче" съвместно с ЦПЛР-ОДК. С помощта на ръководители, директори, учители и деца беше събрана сума, надхвърляща 600.00 лв, съобщават организаторите. На базара бяха изложени зимни макети с Дядо Коледа, снежни човеци, забележителни зимни пейзажи, коледни вълшебства, множество картички, изработени от дечицата, възпитаници на детската градина, заедно с техните родители. Това пренесе отзовалите се девинчани във вълшебния кристален свят на тиха, свята и звездна нощ в навечерието на Коледа. Събраните от базара на детската градина средства ще бъдат използвани за нуждите на учебното заведение.
    Съорганизатори на базара са ЦПЛР-ОДК- Девин и ЦОП - "Слънчо". Те продължиха своята благотворителна кауза, с изработените от децата на община Девин уникални коледни сувенири и произведения на изкуството. Събраните средства ще бъдат дарени на МБАЛ-Девин за грижите и подкрепата на всички болни хора там. Припомняме - през миналата седмица от благотворителния коледен базар бяха събрани общо 851.50 лв. в подкрепа на болницата.
    Ръководството на детската градина и Центърът за личностно развитие изказват своите искрени благодарности на хората, които закупиха ръчно изработени шедьоври на изкуството, сътворени от децата на община Девин.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини