"Родопа" стартира в първенството на 13 февруари с отложен мач срещу "Сокол"

Изображение 1 от 2

    Официално "Родопа"-Смолян стартира в първенството на Третата лига - Югоизточна група с отложен мач от есента със "Сокол" - Марково. Това става ясно от решение на Зоналния съвет на Българиския футболен съюз в Пловдив отложените срещи от есента да се изиграят преди старта на пролетния дял на шампионата на Трета лига.
    Двубоят е насрочен за 13 февруари (събота) от 14 часа на стадиона в Марково. Така мачът, който по програма е от 17-ия кръг на шампионата ще се окаже първо гостуване за годината за отбора от Смолян.
    Двубоят бе отменен със заповед на Министерство на здравеопазването, с която заради пандемията от COVID-19 се наложи забрана за участие в мачовете и тренировките на футболисти под 18-годишна възраст.
    Така отпада и предвидената за 13 февруари контрола на "Родопа" с "Борислав"-Първомай.
    Подготовката на отбора от Смолян, воден от старши треньора Юлян Сюрджиев, продължава в Смолян по предварителна програма.
    Първата планирана приятелска среща е за 23 януари със "Спартак" в Пловдив. Следват контроли с "Извор"-Горски извор," Лудогорец III" и с "Гигант"-Съединение, съответно на 30 януари в Джебел, на 2 февруари в Хисаря и на 6 февруари в Съединение. На 20 февруари се подновява и пролетният сезон.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини