"Родопа" спечели и последния си домакински мач за сезона

Изображение 1 от 3

    „Родопа“ (Смолян) записа домакинска победа над „Загорец“ (Нова Загора) с 2:0. Двубоят от 33-ия кръг от първенство на Трета лига – Югоизточна група се игра на Стадион „Септември“ в смолянския квартал Райково.
    Първият гол падна в 13-та минута, след изпълнение на дузпа от страна на Даниел Кутев. Изстреляната от него топка бе избита от стража на гостите Евгени Караманов, но Кутев успя с глава да изпрати коженото кълбо в мрежата на „Загорец“. Домакините пропуснаха още няколко добри възможности през първата част.
    През вторите 45-минути, футболистите на „Родопа“ продължиха с добрата си игра и съвсем заслужено удвоиха резултата. Капитанът на “зелено-белите“ Теодор Стефанов успя да вкара за 2:0 с много красиво изпълнение.
    След края на мача, феновете на „Родопа“ изпратиха с аплодисменти футболистите на тима, както и Стефан Киков, който изигра последния си домакински мач за тима.
    Двубоят се оказа и бенифис за главния съдия Тодор Малинов от Пловдив. Делегатът на мача Трендафил Думбалаков връчи почетен Плакет от името на Зоналния футболен съвет в Пловдив. Кумът на Малинов, Неделчо Гаджалов, който също е рефер го изненада с паметен Плакет за срещата. От името на домакините, административния директор Сашо Пайталов подари на главния съдия екип на „Родопа“ за последния му мач в Аматьорската лига.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини