Ето кого Меган обвини в расизъм

Изображение 1 от 2

  Безспорно най-изненадващото и неприятно за кралския двор твърдение, което принц Хари и Меган Маркъл направиха пред Опра Уинфри, бе за проявения расизъм към сина им Арчи.

  Херцогинята на Съсекс призна, че докато е била бременна, с нея и със съпруга й са се водели разговори за това колко тъмна ще бъде кожата на бебето и как то ще бъде лишено от кралска титла.

  Тогава Маркъл не пожела да спомене кой точно е имал тези притеснения. Ден по-късно пък Уинфри предава от тяхно име уточнението, че не става дума за кралицата и принц Филип.

  Логично подозренията се прехвърлиха върху принц Чарлз и Камила. Сега обаче има и нова версия, разкрита от Лили Колин-Кембъл, автор на осем книги за кралския двор. При участието си в подкаст тя заяви, че има информация от източници от двореца, която разкрива коя е въпросната личност.

  По думите й, принцеса Ан, дъщерята на Елизабет Втора, е човекът, когото Меган не пожела да назове. Колин-Кембъл обаче подчертава, че думите на Ан са извадени от контекста и притесненията й всъщност са малко по-различни.

  Те са били свързани с това по какъв начин ще повлияе присъствието на някой като Меган в кралското семейство - от род без сходни ценности и култура, както и познаване на традициите. Тя е смятала, че това може да доведе до нещо "катастрофално", каквото всъщност й се случи - Мегзит, предава Metro.

  Принц Хари обаче е бил много докачлив дори на всеки намек за различията между него и Меган и е приел думите на принцеса Ан като расизъм, въпреки че тя не е визирала разликите в цвета на кожата, а тези в културата.

  Иначе на дъщерята на кралицата отдавна й се носи славата на бунтовник в кралския двор. Тя е доста своенравна, а междувременно е и сред най-работещите членове на семейството, което й дава самочувствието да се разпорежда и да налага мнение.

  Освен това, Ан винаги е била сред най-върлите противници на брака на принц Хари с Меган Маркъл и затова не е трудно да повяваме на думите на Колин-Кембъл.

  Източник: lifestyle.bg

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  Хороскоп за 20.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  20 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  20 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  20 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  20 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  20 апр 2021
  Последни новини