Радинела Чушева ще представи България на „Мис Вселена“

"Мис България" 2019 г. Радинела Чушева сподели поредица от невероятни кадри, на които изглежда повече от перфектно. Красавицата е с напълно преобразена визия, благодарение на прекрасните тоалети, с които е заснела фотосесията. Зад всичко това стои нещо важно за нея - участието ѝ в "Мис Вселена" 2020, чийто финал ще се проведе на 16 май в Холивуд.

Припомняме, че българката бе остро критикувана преди време за корекциите си, но сега се надява да се класира на челна позиция и вече е започнала с подготовката за своето представяне, а от снимките си личи, че изглежда прекрасно. На снимката виждаме Радинела, която е облечена в красива черна рокля, а на главата си носи пищна корона. 24-годишната Радинела е уверена в себе си и ще направи всичко възможно, за да представи себе си, но и страната ни на високо ниво.  Тя е родом от град София, с височина 172 см. и мерки: 88-62-88. Бакалавър е по журналистика и магистър по маркетинг в УНСС. До юношеска възраст е професионален състезател и български медалист по художествена гимнастика. Владее английски и румънски език. През свободното си време обича да се занимава със спортни танци и рисуване.  

Съвсем скоро Радина бе в Дубай, където демонстрира любовта си със своята нова половинка, чието име обаче на този етап остава загадка, макар някои медии да предполагат, че става дума за руския бизнесмен Александър Зиковски.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дг
    ДГ
    0 0
    08:42, 3 апр 2021
    Да си оправи устните, че иначе само ще харчи пари!
Последни новини