Слави Трифонов отговори на Борисов с Конституцията

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за първи път след деня на изборите публикува свой коментар във фейсбук. 

Текстът е лаконичен:

"По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното: Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея."

Това, което всъщност казва лидерът на втората по големина парламентарна група в 45-ия парламент, е, че според основния закон държавният глава Румен Радев трябва да връчи мандат за съставяне на правителство първо на ГЕРБ и едва след това, ако партията на Бойко Борисов се провали в опита си да остане на власт, идва ред на неговата партия.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ve
  Venom
  11 -24
  17:02, 7 апр 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Да
   Дали ?
   19 -26
   17:19, 7 апр 2021
   Дали има друга държава, в която победилата категор... Виж коментара
  • По
   Порчо
   30 -7
   19:16, 7 апр 2021
   Дали има дебили, дето повече от половин година народът им иска оставката, а те се крият по махали и джандеми и се правят все едно нищо не се случва?
   Знаем че вие гробарите не сте много умни и образовани, ама не можете ли да работите поне с калкулатор? Проста аритметика за втори клас е! Като пресметнете, ще разберете, че даже и да си взел (купил с държавни, сиреч с нашите пари) най-много гласове, то може и да не си победител!
   Защо мислите, че ******* сега се гърчи и обяснява, като ученичка? Дори и той разбира, че при едно различно правителство, има шанс всичките му далавери, простотии и мръсотии ще изскочат! И тогава дори Каскетски-Гешев може и да не го спаси! Защото в мафиотските среди всеки си пази кожата!
  • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • Къ
   Към Пора
   0 -1
   19:48, 8 апр 2021
   Порчо,Пор вмирисан, обсесиите ти за непогрешимост са потресаващо нелепи и тъповати,както винаги.
   Запомни го. Пак ще ти го напомня --само след броени месеци ,сегашните уж победители на Слави-Чалгаря,Пинокио и Мая Костинбродска ще бъдат замеряни,псувани,бити,преследвани от същите лумпени,които ги избраха, а летните протести ще им се сторят ,като детска игра пред вълната,която ще срещнат .
   И началникът им -Президента няма да има къде да се скрие.
 • 2
  Сф
  Сферата
  5 -5
  01:23, 8 апр 2021
  Всичко в момента зависи от Трифонов. Ако иска да разкара ГЕРБ за винаги, прави нови избори или широка коалиция. Ако не му стига, колко е богат, но с гаранции за голямото парче от баницата, взема мандата и се коалира с ГЕРБ. Трябва обаче, да има много предан Министър-председател. Е, като страничен ефект може да изчезне България, но то и досега никой не мислеше за нея.

Още новини

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини