Областният управител изрази своята лична и институционална благодарност към лекарите и всички здравни работници

  „Дълбок поклон към всичко, което правите, към хуманната ви професия, към огромните усилия, които влагате в работата си!“, областният управител Недялко Славов изрази своята лична и институционална благодарност, признателност и уважение към лекарите и всички здравни работници за неимоверните усилия при овладяване на пандемията и последствията от нея върху здравето на хората. „Няма нищо по-важно от здравето и нищо по-смислено от това да се грижим за неговото опазване!“, каза областният управител с надежда, че ще се върнем към нормалността възможно най-скоро. Той пожела на здравните работници
  здраве и много сили, за да преодолеем предизвикателствата, както и да имат повече радост в дните си, да получават добри новини и професионални удовлетворения.
  Днес в двора на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – гр.Смолян, пред централния вход на лечебното заведение, областният управител Недялко Славов, директорът на РЗИ-Смолян д-р Мими Кубатева, изп.дл. управител на болницата д-р Емилия Апостолова, Румяна Карагрошева – директор на РЗОК-Смолян, д-р Момчил Хубчев – председател на РК на БЛС-Смолян, лекари, здравни работници и граждани отбелязаха 7 април – Световния ден на здравето. Мероприятието бе организирано от ръководството на областната болница и Районна лекарска колегия-Смолян. Специален музикален поздрав към присъстващите отправиха талантите от ФА „Родопа“
  и гайдари от село Момчиловци. Васка Мавродиева – секретар на НЧ „Светлина 1925“-с.Момчиловци, подари на МБАЛ-Смолян, от името на хората от селото, осветена икона, която да пази лекарите и пациентите.

  В знак на почит към всички лекари и здравни работници, изгубили живота си в борбата срещу COVID-19, в небето полетяха балони и бе пусната сирена.

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Още новини

  Хороскоп за 20.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  20 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  20 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  20 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  20 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  20 апр 2021
  Последни новини