"Родопа" записа първи три точки при старта на първенството, би "Левски 2005" с 3:2

"Родопа" (Смолян) стартира с победа шампионата на Трета лига - Югоизточна група, побеждавайки "Левски 2005" (Крумовград) с 3:2. Двубоят от 1-ия кръг на първенството на Аматьорската лига се игра на стадиона в Крумовград. Головете за "Родопа" са дело на капитана Теодор Стефанов и Михаил Кисьов, който се разписа на два пъти. За домакините точни бяха Петър Христов и Ахмед Осман.
Първи резултата откриха гостите, като в 6-та минута Теодор Стефанов вкара, след много добра контраатака. Това се оказа и единственото попадение за първото полувреме.
През вторите 45-минути, отново футболистите на "Родопа" бяха по-съобразителни, като в 52-та минута резултата вече бе 2:0 в тяхна полза, след добро попадение на Михаел Кисьов. В 56-та минута домакините намалиха чрез Петър Христов. Кисьов успя да се разпише за втори път в 64-та минута за 3:1 за "зелено-белите". В продължението на мача, Ахмед Осман успя да вкара втори гол за домакините и намали, като двубоят между  "Левски 2005" и "Родопа" завърши при резултат 2:3.
След добрата игра на футболистите, водени от старши треньора Юлиян Сюрджиев, "Родопа" записа първите си три точки в началото на първенството.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини