Кандидатите за властта отговарят на 5 важни въпроса по еТВ /обновена/

Само седем от кандидатите за властта приеха поканата и отговориха на пет важни въпроса пред камерата на еТВ, останалите не се възползваха от предоставеното безплатно ефирно време.

Покани за БЕЗПЛАТНО представяне на един кандидат (по техен избор) от партия, коалиции от партии или инициативни комитети бяха изпратени  до всички регистрирани участници в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. Тази възможност се предоставя от еТВ с цел повече хора да се запознаят и да направят своя избор.

В рамките на 10 минути всеки кандидат ще отговори на 5 въпроса, зададени от медията. На всички потвърдили участие се задават едни и същи въпроси:

  1.  Ако Вашата партия спечели изборите, какво ще направите, за да спрете инфлацията, която се генерира в момента, заради високите цени на тока и горивата?
  2. За или против "зелените сертификати" сте и защо?
  3. Какво ще направи Вашата партия, за да върне младите хора в Родопите?
  4. Какво е мнението ви за работата на прокурора Гешев и работата на съдебната система?
  5. Каква е Вашата лична кауза, извън партийните интереси, която ще преследвате ако станете депутат?  или  Защо хората да гласуват за Вас? 

Видео материалите от представянето на кандидатите ще се излъчат по еТВ веднага след емисия Новини 19:30 в седмицата преди изборния ден (8-12 ноември 2021 г.), по реда на тяхното заснемане. Те ще бъдат публикувани на www.haskovo.net и www.smolyan.bgvesti.net.

За град Смолян партиите и коалициите, които заявиха участие и ще можем да научим позициите на техните кандидати по петте важни въпроса:

  • ГЕРБ-СДС
  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ
  • КП "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ"
  •  ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!       
  • ПП "РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО"   
  • ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“
  •  ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ, БДС РАДИКАЛИ И БНДС ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини