Родственик на жертвите е авторът на жестокото убийство в Карнобат

17-годишният племенник на жертвите - Гергана Иванова и 9-годишната Даяна, е авторът на жестоко убийство в Карнобат. Това казаха тази сутрин за БГНЕС криминалисти от Областна дирекция "Полиция” в Бургас.


Майката и дъщерята са били заклани с нож. Преди да извърши жестокото деяние, 17-годишният ученик изнасилил леля си и след това я намушкал на някоколко пъти в тялото. Детето на Гергана било заклано и хвърлено в спалнята на дома им. Криминалисти казаха, че в къщата е имало борба. Всичко било разхвърляно и оплискано с кръвта на жертвите. След като убил жената и детето, Таньо Димов пробол гърлото си с нож и се заключил в банята. Полицията го намерили в безпомощно състояние. Въпреки лекарската намеса, убиецът е починал.
Жертвата работела в районния съд в Карнобат. Със съпруга си, който бил служител на хотел в малкото градче, живеели щастливо. Според съседи, никога е нямало скандали и препирни между тях.
БГНЕС припомня, че майка и 9-годишното й момиченце са открити мъртви в дома им в Карнобат. Кървавата драма е станала около 13 часа на 13 октомври. На мястото на инцидента е цялото ръководство на Областната дирекция. Семейството живеело на ул. "Дунав” № 3 в града. Телата са открити от брата на 30 годишната карнобатлийка на име Гергана. Малко по-рано той се опитал да влезе в къщата, но установил че е заключена. Обадил се на съпруга на сестра си, който по същото време бил на работа и с негово знание разбил входната врата, натъквайки се на двете тела. По първоначална информация по телата има следи от прободни рани, вероятно с нож. В момента служители от сектор "Криминална полиция” провеждат оглед на местопроизшествието. Информацията е на кореспондента на БГНЕС в Бургас

Източник: news.sutrin.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини