"Всичко навсякъде наведнъж" обра наградите на Гилдията на актьорите

"Всичко навсякъде наведнъж" получи водещата награда за най-добър актьорски състав на Гилдията на актьорите на церемония в Лос Анджелис в неделя вечер и затвърди позицията си на фаворит за тазгодишните "Оскари", съобщи Асошиейтед прес.

Филмът взе и голяма част от останалите отличия на 29-ите годишни награди на Гилдията. В категорията за най-добра актриса във водеща роля спечели Мишел Йео за изпълнението си в същата лента. Актьорският състав на филма победи и в двете категории за поддържаща роля. Ки Хи Куан взе наградата за мъжка роля, а за най-добра актриса в поддържаща роля беше отличена Джейми Лий Къртис. Наградата за Къртис беше изненадваща, защото за фаворитка беше смятана Анджела Басет с изпълнението си в "Черната пантера: Уаканда завинаги".

Отличието за най-добър актьор във водеща роля отиде у Брендън Фрейзър за изпълнението му в "Китът".

Наградите  на актьорската гилдия се смятат за солиден индикатор за успех на "Оскар"-ите, тъй като нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и наука.

За първи път церемонията беше излъчвана в канала в YouTube на Нетфликс, след като Гилдията сключи договор за дългогодишно партньорство със стрийминг платформата.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини