Dancing Stars 2: финалистите в шоуто стават ясни днес

На 12 декември ще се състоят последните елиминации във втория сезон на танцовата надпревара Dancing Stars.

Тогава ще станат ясни двойките, които ще се борят за титлата "Крал и Кралица на бала" по време на големия финал на 14 декември.

След роднинските танци в изминалия кръг, Георги Милчев - Годжи и Етиен Леви заеха челните позиции, а в дъното на класирането останаха Аксиния и Мадлен.

Поп певицата обаче разкри, че е обнадеждена и смята, че след като е танцувала на толкова елиминации досега в шоуто, отново ще премине и ще стигне до финал. В шоуто на 12 декември Аксиния ще изпълни и последното си парче "Новата пепеляшка".

На въпроса дали е очаквала да стигне до полуфинал Мадлен Алгафари отговори: "Вярвах, защото съм амбициозна, на мен само ми дай летва, за да скоча".

Спрягани за едни от най-добрите танцьори в шоуто, Бианка Панова и Етиен Леви също дадоха своите коментари само на крачка преди финала. Бившата гимнастичка сподели, че е спокойна и изобщо не е напрегната преди елиминациите.

Етиен Леви и неговата партньорка Ива пък нямат болни амбиции.

"Не е важно да си най-силният или най-умният, а най-приспособимият. Не съм имал очаквания, че ще стигна до тук, предвид че има по-млади звезди в шоуто", коментира Леви.

Кои ще бъдат двойките-финалисти във втория сезон на танцувалното реалити шоу Dancing Stars ще стане ясно на 12 декември.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини