„Саяна Хасково“ отива на финал за Купата на АФЛ

„Саяна Хасково“ се класира на финала за Купата на Аматьорската футболна лига. Това стана след като червено-белите се наложиха над „Черноморец“ (Балчик) с 2:0 в полуфиналния мач. Двубоят се игра на стадион „Ивайло“ във Велико Търново днес.

И двете попадения бяха отбелязани във второто полувреме. Първият гол отбеляза Тейнур Марем при изпълнение на дузпа. Хасковлии успяха да затвърдят превъзходството си в самия край на мача, когато с точно попадение се разписа Димитър Алексиев.

Футболистите на треньора Живко Желев ще играят срещу победителя от другия полуфинал, който ще е между „Локомотив“ (Горна Оряховица) и „Балкан“ (Ботевград) на 3 май на стадион „Локомотив“ в Дряново. Все още не е ясно къде и кога ще бъде финалната среща за трофея.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зн
    Знае се
    6 -4
    20:41, 26 апр 2023
    Финалната среща е определена,датата е 31 Май от 17:30 часа,единствено не е определено в кой град ще се играе,това ще стане ясно,след като бъде излъчен и другият финалист,между Балкан (Ботевград) и Локомотив (Горна Оряховица).Ще бъде избран неутрален терен в град,на приблизително равно разстояние,между Хасково и Ботевград,или Хасково и Горна Оряховица,предвид това кой друг отбор се класира за финалът.Питайте поне някой,преди да си пишете статиите,като не сте запознати.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини