Областният управител проведе опознавателна среща с ръководителите на териториални структури

Изображение 1 от 4

    Областният управител на област Смолян Захари Сираков и заместник-областният управител Зарко Маринов се срещнаха с директори на областни дирекции и държавни структури.
    Срещата, инициирана от областния управител Захари Сираков, бе с опознавателна цел с оглед по-доброто сътрудничество между съответните дирекции на територията на област Смолян.
    Сираков представи накратко новия политически кабинет, като декларира един от своите приоритети в работата - прозрачност и пряк контакт с хората и институциите.
    В събитието взеха участие представители на 40 регионални институции от областта. Всеки един от ръководителите представи информация за текущата дейност на поверената му институция. Областният управител бе запознат с най-неотложните задачи, които предстоят в близките седмици. В изказванията бе подчертано, че взаимодействието с областния управител е на много добро ниво и винаги има бърз и адекватен отговор при решаване на поставените проблеми.
    Областният управител заяви, че основен акцент в работата му ще бъде ускоряването на социално-икономическото развитие на областта. "Започвам работа с протегната ръка към всички институции и към местната власт, в интерес на доброто на хората от региона", каза Захари Сираков.
    В края на работната среща областният управител благодари на всички за участието им в срещата и обяви, че те ще станат регулярни.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини