Излъчиха победителите на областно ниво в конкурса "Пожарникар на годината"

Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - Смолян проведе ежегодния етап от националния конкурс „Пожарникар на годината” за 2023 година.
Класирането на областното ниво беше направено от комисия, след обсъждане на конкретни предложения и оценки за работата на служителите от всички подразделения. 
За 29-ти пореден път, от историята на конкурса, бяха наградени служители на дирекцията, показали смелост, себеотрицание и всеотдайност в работата.  
В направление „Пожарогасителна дейност“ е отличен младши инспектор Юлиян Севдалинов Мемчев – водач на специален автомобил І степен в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Доспат. 
Победител в направление „Спасителна дейност“ - младши инспектор Панайот Тодоров Серкеджиев – водач на специален автомобил І степен в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Рудозем.
В направление „Контролна дейност“ за победител е излъчен инспектор Ридван Реджепов Джинсов – инспектор V степен (ПБЗН) в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” - Доспат.
Юлия Благоева Таипова – младши инспектор І степен в група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян е победител в категория „Превантивна дейност“. Тя получи и номинацията за участие в националния конкурс „Пожарникар на годината“ -2023 г.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини