Пампорово посреща купа по биатлон "Арагорн"

Изображение 1 от 6

    Стартираха състезанията по биатлон за купа "Арагорн", които се провеждат в периода 16-18 февруари 2024 г. в к.к. Пампорово, местността "Язовира" (зад ресторант „Бохеми“, писта „Женската стена“). Организатори са СК "Рожен Чепеларе - 2016" и Община Чепеларе.
    Купата се провежда за първи път, благодарение спонсорството на фирма "Арагорн", чийто собственик Златан Тодоров, родом от Чепеларе е дългогодишен спонсор на отбора по биатлон СК "Рожен Чепеларе - 2016" с председател Екатерина Дафовска. За Община Чепеларе Тодоров сподели, че също е тренирал биатлон в Чепеларе заедно с олимпийската ни шампионка Дафовска и това е причината да помага за развитието на този не лек спорт.
    Днес от 10:00 часа започнаха състезанията в дисциплина "спринт", а утре - "индивидуално". От 17:00 часа днес на площад "Олимпийски" в гр. Чепеларе ще бъде официалното награждаване на класиралите се в челните места в спринта, а утре награждаването ще е веднага след състезанията на мястото на провеждане в к.к. Пампорово, местността "Язовира" (зад ресторант „Бохеми“, писта „Женската стена“).
    Над 60 състезатели от всички възрастови групи (момчета и момичета и момчета и момичета старша възраст) ще се състезават за купа "Арагорн" в Пампорово, днес и утре. Отборите, които ще вземат участие са от всички краища на България.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини