Креватните навици на мъжете

Начинът, по който един мъж се държи в леглото, и сексуалните пози, които предпочита, могат да ни кажат много за характера му. 

И така, първото нещо, на което си струва да обърнем внимание, е как мъжът се представя в прелюдията и секса. Ако партньорът ви е проявил инициатива към романтичната обстановка (пали свещи и т.н.), той прави това по-скоро заради вас самите. 

Ако постоянно или от време на време търси пряк контакт с очите ви по време на секс, това означава, че е хлътнал по вас до уши и се опитва да намери отговор на чувствата си у вас. 

Ако ви целува съвсем нежно, значи се вълнува и не знае как точно да ви достави удоволствие. В този случай - успокойте го, проявете нежност и му кажете какво обичате.

Много може да се каже за мъжа от любимите пози.

Ако обича да е зад вас, това означава, че вашият партонр е уверен и обича да контролира ситуацията. Това несъмнено са добри качества, но понякога един мъж може да се окаже прекалено самоуверен и да премине във фаза на обидно покровителстване в отношението си към вас. 

Освен това тази поза не изисква зрителен контакт. Това означава, че партньорът, предпочитащ тази поза, не иска да показва емоциите си, дори на най-близкия си човек.

Ако интимният ви приятел е неравнодушен към позата "настрани, лице в лице", това означава, че той иска да бъде максимално близо до вас. Това предпочитание сигнализира също така, че той може би е неуверен във вашите чувства към него и се нуждае от това да му ги докажете. Предпочитащият тази поза е чувствилен и нежен любовник.

Смята се, че мъжете, които обичат жената да е над тях, са егоисти и искат всичко да свърши жената. Това разбиране обаче изобщо не е 100 % валидно. Има вероятност тези мъже не само да обичат секса, но и да искат да удовлетворят партньорката си. Не е тайна, че именно в тази поза много жени достигат оргазъм много лесно.

Ако партньорът ви предпочита сред цялото разнообразие от секс пози именно мисионерската, това означава, че той обича да прави нещата "както трябва". Той не отстъпва от принципите си. В този случай говорим за верен и предан мъж, който няма да ви подведе в сложна ситуация. Всички тези качества го правят идеален партньор за жени, които търсят стабилност и увереност в утрешния ден.

Времето след секс е отлична възможност да се разбере какво мисли един мъж за вас. Ако, достигнал оргазма, той веднага се обръща на другата страна, то логично е, че в този момент на него изобщо не му е до вашите чувства и мисли. Това обаче може и да е тревожен сигнал - може би, той иска от вас само секс. Преди обаче да стигнете до последния извод, попитайте го. Все пак можете да има някаква друга причина.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини