Гайдари на бала на Езиковата гимназия в Хасково

    181 абитуриенти от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково празнуват своя бал тази вечер. Както и през предходните години, празненството за випуска е в ресторант в хасковския парк “Кенана”.

    Завършващите от 7 паралелки пристигаха с луксозни автомобили и бяха облечени в стилни рокли и костюми. При слизането от колите, сияйните зрелостници бяха аплодирани от родители, близки и приятели.

    Не мина и без традиционното дефиле към ресторанта, където на входа бе позициониран подиум. Имаше гайдари, музикална програма и приветствия от водещия Теодор Тодоров - Тео, който постави началото на празничната вечер. Той прикани абитуриентите да влязат в ресторанта, които бяха поведени от ръководството на гимназията.  

    И тази година випускът на Езиковата гимназия е силен. При тържественото изпращане на зрелостниците в училище бяха отличени много от младежите за изяви в различни области. Най-голямата награда - Златаровска премия получи Лилия Иванова, като призът бе присъден с решение на Педагогическия съвет.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пи
      питам ?
      7 -3
      23:19, 24 май 2024
      Подим означава ли подиум?
      Тео сапуна ли имате за в предвид събитието ?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини