Самоубийствено равенство между Локо Мз и Левски

Локомотив Мездра и Левски направиха самоубийствено равенство, след като завършиха 1:1 в мач от 26-я кръг на А група.

„Сините” играха изключително слабо и безидейно през първите 45 минути, като бяха близо до загубата.

Домакините започнаха много силно и в 7-та минута Станимир Господинов нахлу в наказателното поле на Левски, след което стреля, но Митрев изби, след което при добавката след удара на Иса топката срещна десния стълб на вратата на „сините”.

Футболистите на Локомотив Мездра успяха да поведат в резултата в 10-та минута, когато Страти Илиев стреля от пряк свободен удар, след което топката тупна пред Митрев и се озова в горния ляв ъгъл на вратата му за 1:0.

До края на първото полувреме футболистите на Локомотив Мездра контраатакуваха много опасно и пропуснаха да увеличат своята преднина.

В края на първите 45 минути Дарко Тасевски се контузи и бе сменен принудително в началото на втората част от Мирослав Антонов.

„Сините” играха по-агресивно през второто полувреме, но успяха да стигнат само до изравнително попадение.

В 72-та минута Жоазиньо центрира в наказателното поле на Локомотив, след което Балтанов бе оставен непокрит на втората греда и стреля, а Йордан Господинов не се намеси добре и топката влезе в мрежата му.

Локомотив Мездра можеше да стигне до победата в 77-та минута, когато при една бърза контраатака Иса излезе сам срещу Митрев, но не успя да го преодолее и топката му избяга.

Минута по-късно в 78-та Балтанов изведе с хубав пас Александров, който можеше да донесе победата на Левски, но ударът му мина в страни от вратата на Йордан Господинов. Натискът на „сините” продължи и в 80-та минута Жоазиньо центрира в наказателното поле на Локомотив, след което Николай Димитров стреля опасно, но Господинов успя да спаси.

В последните секунди на добавеното време на мача играчите на Левски изпуснаха последния си шанс да стигнат до трите точки, след като Антонов, Топузаков и Александров не се престрашиха да стрелят и в крайна сметка бранителите на Локомотив Мездра отнеха топката.

След това равенство Левски остава на четвърто място с актив от 47 точки, а Локомотив Мездра продължава да е в зоната на изпадащите на четиринадесета позиция с 22 точки.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини