Секс фантазии срещу скуката

След няколко години на съвместен живот скуката може много бързо да обхване и спалнята и от там да изчезне споменът за страстните нощи. С помощта на няколко съвета известни сексолози дават възможност за възстановяване на горещата атмосфера и укрепване на връзката.

За много двойки близостта в спалнята много бързо се превръща в рутина, което води до отдалечаване на двамата партньори. А това може да доведе и до разпад на връзката. Обикновено жените са тези, които в една продължителна връзка „започват да се изостават", твърдят експертите. Поради тази причина те препоръчват жените да не изпускат мисълта, че ритъмът в леглото не трябва да намалява, а напротив. И за да не се стига до фатален край, жените трябва да са инициатори на промяната, пише БГНЕС.

„В началото може да започнете с пълна външна промяна - на прическата, на дрехите. Бъдете леко недостъпни", казват сексолозите. Според тях това ще доведе до увеличаване на интереса на партньора и много скоро ще се почувствате - нова жена в неговия живот. „Превърнете в реалност всички сексуални фантазии. Така ще се роди и новият - по-страстен сексуален живот. Всичко зависи от вашите фантазии. Откраднете 15-минути от вашата обедна почивка. Изненадайте партньора със секс преди работа, рано сутрин. Няма мъж на света, който да не полудява от бързия секс", не спират със съветите сексолозите.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини