Канадка съди мобилен оператор, разкрил изневярата й

Изневерявала на съпруга си канадка съди мобилния оператор Rogers Wireless, след като аферата й бил разкрита по сметката й за мобилен телефон, съобщава АФП.

Гейбриела Нейджи иска обезщетение от 600 000 канадски долара от Rogers Wireless за посегателство върху неприкосновеността на личния й живот и нарушаване на договора. В съдебните документи Нейджи заявява, че е поискала сметката да се изпраща в дома й на нейно име, но вместо това тя е била смесена със сметките на двойката за телевизия, интернет и домашен телефон, както и сметката за мобилния на съпруга й.

Съпругът й станал подозрителен, след като видял номер, който често бил набиран. След като се обадил, мъжът от другата страна му казал, че е имал триседмична афера с Нейджи.

Гейбриела Нейджи обвинява Rogers за раздялата с мъжа си, допълва БГНЕС. "Поверих им моя лична информация", подчертава тя. Rogers отговориха, че са обединили сметките по искане на двойката. "Не можем да бъдем държани отговорни за лични решения, вземани от нашите потребители", подчерта тяхната говорителка Кати Мърфи. "Брачната раздяла се е случила, или е щяла да се случи, независимо как ищцата и съпруга й са получавали сметките си", съобщава се в изявлението на компанията.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини