Извънземни замеряли с камъни къщата на босненец

Радивоке Лажич твърди, че къщата му е била удряна с космически камъни от злобни извънземни.

"Очевидно съм замерян от извънземни”, казва той.

"Не знам какво съм им направил, за да ги ядосам така, но нямам друго смислено обяснение. Шансът да бъдеш ударен случайно от метеорит е толкова малък, че да бъдеш шест пъти уцелен си е направо умишлено.”

Лажич, който живее в град Горни Лажици, в северна Босна, твърди, че метеоритните атаки се случват винаги по време на дъжд. За първи път къщата му е ударена от метеорит пrез ноември 2007 година. Учени от Белград са потвърдили, че наистина скалите, които са паднали са метеорити.

„Нямам никакви съмнения, че съм атакуван от извънземни”, казва Лажич.

"Играят си игрички с мен. Нямам представа защо го правят, но когато вали не мога да спя от притеснение, че може пак да ме замерят.”

Лажич е подсилил покрива си със стомана след като е станал мишена на космическите камъни. Платил е за стоманената обшивка като е продал един от камъните на университет в Холандия.

„Тези камъни също така са донесли и щастие на семейството ни. Те ни срещнаха с много хора от целия свят, които проявяват интерес към тях”, каза босненецът. „Освен това имам толкова много посетители, че мисля да направя музей в задната градина.”

Радивое Лажич взриви пресата преди две години, когато петият метеорит удари къщатата му. Учените в момента изследват магнитните полета около имота му с надежда да успеят да обяснят честотата на ударите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини