3 неща, които мъжете искат да знаете

Когато кажа нещо хубаво за теб, обидно е да не ми вярваш

Когато мъжът каже нещо приятно или ви направи комплимент, мислете за това като за подарък. Повечето мъже не правят подаръци просто така. Ако го карете да обяснява защо го е казал или го питате какво точно е имал предвид, това е най-бързият начин да го откажете да ви казва хубави неща завинаги.

Кой е най-добрият начин да отговорите? Усмихнете се и просто кажете „благодаря”. А ако сте в закачливо настроение, усмихнете се и задръжте погледа му.

Можеш да се разстройваш само толкова силно, колкото се радваш

За мъжа е много неприятно, когато жената едва забелязва хубавите неща, които той прави, а после много се обижда и гневи, когато той стори нещо грубо, егоистично или демонстрира безразличие. Мъжът става свидетел на нейната емоционална интензивност и се чуди: „Защо не получих същата интензивност (но позитивна), когато организирах онази прекрасна вечеря миналата събота?”

Кой е най-добрият начин на действие? Може да се ядосвате на мъжа, когато той направи нещо грешно, но порадвайте му се със същата степен на ентусиазъм, когато направи нещо както трябва. Един пример: ако имате склонност да му казвате „благодаря”, когато е сторил нещо мило, то това съответства на фразата „Моля те, ще бъдаш ли така добър да не правиш еди кое си”, когато той е сторил нещо, което ви притеснява и ядосва.

Аз не чета мисли!

Аз съм мъж. Това означава, че разбирам „скрития смисъл на нещата” само в моменти на нежност. Когато си ми ядосана, аз приемам всичко буквално. И колкото по-нажежен е спорът, толкова по-буквално приемам нещата, които казваш.

Коя е най-добрата реакция? Когато сте разтревожена, говорете по-ясно и по-бавно. Никакви имейли и есемеси! Трябва да го чуете по телефона или още по-добре да говорите лично. Мъжете не разбират от намеци, така както жените. Затова, когато има неразбирателство или трябва да се проведе важен разговор, бъдете сигурна, че той наистина е разбрал какво имате предвид и не оставяйте нещата на случайността като просто се надявате, че той автоматично „ще се усети” за вашата гледна точка.

www.blizost.bg

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини