Скиори моржуват в хотел в Пампорово

В разгара на ски сезона и при минусови температури, тризвезден хотел в Пампорово остави гостите си без топла вода, жалват потърпевшите.

В продължение на два дни туристите се оплаквали на рецепцията, че водата от душа е ледена и всеки път получавали уверение, че всеки момент ще потече топлата.

„Дори не искаме да си спомняме, каква беше пък водата в басейна, а парната баня трябва направо да си смени името, коментираха изнервените гости на обекта, претендиращ за модерен хотел със СПА център.

На третия ден групата не издържала да моржува,  особено след активно сърфиране по пистите на курорта и си стегнала куфарите. Оказало се обаче доста трудно да се намерят свободни места в друг хотел.

Курортът е пълен с чужденци, а и повечето обекти са предварително резервирани заради ваканцията на западняците.

Изненадата на пишман скиорите била, че намерили прилични условия и топла вода в далеч не толкова „звезден” хотел, не далече от центъра на курорта.

Те още се чудят дали да подадат сигнал в местната комисия за защита на потребителите, но са категорични, че често категорията на хотелите не отговаря на предлаганите условия.

В началото на този месеци Пампорово се пука по шевовете от турски гости, които са много добри клиенти, коментираха пък съдържателите на кръчми. Гостите от южната ни съседка знаят как да се забавляват и поръчват добре, а и с бакшишите са на ниво, коментират собствениците на заведения в ски комплекса.

Чудомира Щерева

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини