Св. Валентин - за влюбени

Да си го кажем направо – подаръците са най-добрият приятел на жената, защото само един от тях може да бъде диамант, а другите - всичко останало.

Разбира се жените проявяват много повече изобретателност и въображение на празника в приготвянето на специална вечеря в романтична обстановка или изработването на картичка или изкусителна изненада за любимия мъж.

От него се иска само да слуша малко по-внимателно през годината, не за друго, а защото ние дискретно подсказваме, какво бихме желали. И това ако не е огромно улеснение за тях.

Ако имаше начин да се състави изчерпателна класация на на най-добрия вариант да посрещнете празника, то най-вероятно тя би била безкрайно дълга – идеи има безброй.

Въпреки това колкото повече наближава датата 14 февруари, толкова повече влюбените се чудят, как да прекарат незабравимо и тази година.

А когато една двойка е заедно от дълго време понякога изборът може да се окаже ужасно труден.

Най-добрият съвет е да не планирате нищо, а да оставите нещата да се случат в последния момент.

Обикновено плановете отнемат от очарованието на предстоящото събитие и накрая влизате в рамки, които в деня на влюбените може да си позволите да прекрачите.

Вечерята в изискан ресторант е класика, но няма нищо по-хубаво и романтично от вкусна вечеря без цялата суматоха на общественото място, объркване в поръчката или нежелан музикален фон.

Освен това след като похапнете може да ви дойде музата за нещо по-романтично от взимането на такси посред нощ, след като може да си вземете вана за двама вкъщи.

Ако имате възможност сменете обстановката и се поглезете с екскурзия, където няма да се налага да се грижите за нищо. Отдайте се на почивка и компанията на любимия човек.

Подаръците са един от приятните бонуси на празника, но един от най-хубавите е нестандартното изживяване – полет с парашут, урок по танго, спа процедура с шоколад, спускане с шейни в планината, пикник в хола, масаж на свещи с ароматно масло, закуска в леглото, танц на любимата ви песен, домашна торта с целувки.

А най-оригиналният начин за изкарване на празника е просто в компанията на човека, когото обичате, защото всяка любовна история е уникална и единствена.

Спомените за хубавите мигове заедно и бъдещите планове са безценни.

Ако хич изобщо не сте влюбени, потърпете до следващия материал, който ще е специално за не-влюбени.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини