В Смолян учредиха Клуб за подкрепа на кандидата за президент Ивайло Калфин

В Смолян бе учреден първият в страната Клуб  за подкрепа на кандидата за президент Ивайло Калфин. В инициативния комитет влизат хора от различни поколения, професии и политически пристрастия, обединени от любовта към родния край  и България. Инициатор за създаването на клуба е бившият кмет на Смолян Костадин Чаталбашев.   В него влизат имена като  Валя Балканска, Бисер Киров, художникът Здравко Палазов, д-р Нина Шехова,бизнесмените  Тома Томов и  Стефан Сабрутев, адвокатите Милко Гавазов и  Нели Маринова,финансистът  Виолета Бояджиева, Георги Кисьов от Младежкото обединение на БСП в Смолян и много др.

 „Разбрах , че клубът за подкрепа ще се превърне в клуб за контрол, ще се радвам всички заедно да  работим, за да направим България по-добра, българите да имат повече достойнство и самочувствие. Тук сред  вас има хора, които са изправяли  огромни зали на крака-Бисер Киров, Валя Балканска, вие сте хората с които българинът се гордее. Действително мисля, че това трябва да е лицето на България  – хората с душа,  интелект, с истинска българска енергия. Ивайло Калфин благодари на хората, дошли да го подкрепят.

 „За мен е чест и отговорност ,че вие заставате зад мен. Тук сред вас има хора, които действително имат различни възгледи, но имат обща визия как  да се развиват Родопите , как трябва да се изгражда националното достойнство и самочувствие, хора, които усещат енергията ,  идваща от Родопите, която е част от българския дух. Това не идва от мускули и показване на сила , а  от духовната енергия,  която има тук“, каза кандидатът за президент от БСП.

Всеки един от нас има своите  партийни предпочитания, но по националните проблеми трябва да търсим съгласие. Да се караме по някои въпроси,  но да сме единни по други , които са най-важните за развитието на страната . Аз ще се опитам да направя това в кампанията и с тази подкрепа вярвам, че тя ще е успешна, за да направим и Родопите, и България едно от най-хубавите места за живеене в Европа“, заключи Ивайло Калфин.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини