Делян Делчев, Димо Стоянов и Мариела Златева водят „синята идея“ в Хасково

Димо Стоянов, Мариела Златева и Делян Делчев/тримата в средата/ са популярните лица на СДС Хасково

С лицата на уважавани от години хасковлии, стартира кампанията на съюза на демократичните сили в Хасково. Снощи предизборният поход на „сините“ започна от ресторант Орфей. До 23-ти октомври синята партия трябва да мине своя катарзис и за следващият вот да бъде силна и готова за пълна победа. „За пореден път повтарям-оттеглям се от битката за кмет защото сега не успяхме да обединим десните. Но сме сигурни че това ще е факт след 4 години“ обяви водачът на листата Делян Делчев. Един от най-крупните хасковски бизнесмени и работодатели, води съветническата листа на СДС-Хасково. Делян Делчев натрупа позитивен обществен актив с успешната си работа като председател на Обс Хасково през последните 4 години. Демонстрираната дипломатичност и баланс ще бъдат от изключителна полза за всеки бъдещ местен парламент убедени са съпартийците му.

Втори в листата е известният хасковски адвокат Димо Стоянов. Дългогодишният лидер на местните сини е с ключова роля във възраждане на десницата в града.

Сред популярните лица на Хасково е и Мариела Златева. Бившата шефка на РИО на МОН, която осъди 4 министерства в безнадеждната за България битка срещу държавата, сега е насочила енергията си към промяна на местното статукво. Златева е 4-та в листата, а пред нея е Асен Костадинов. 5-ти е Йовчо Димитров. Синята листа включва 30 имена-политици, общественици, спортисти, професионалисти. СДС ще се бори и за 6 кметства. Венцислав Вълев е кандидат за Нова Надежда, Веселин Добрев за Мандра, Веселин Арабаджиев-Малево, Тянко Асенов-Корен, Димо Джоргов-Книжовник, Митушка Петрова-Клокотница.

Ако с нещо СДС се отличава от останалите кандидати за власт, то е с позабравеното в България чувство за умереност и политически реализъм. СДС е единствената парламентарно представена партия, която се отказа да иска много примамливият за други кметски стол на Хасково.

Г.Христов

Водачът на листата Делян Делчев
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини