Любен Дилов-син идва със „Седем часа разлика“ днес

Любен Дилов-син ще представи книгата „Седем часа разлика“ в Баркод тази вечер от 20.00 часа. Заедно със Милена Фучджиева, Елена Илиева и Димитър Христов той пише сценария на едноименния хитов сериал.

Книгата повдига завесата за историята на всеки един от героите, за които екранния вариант не достига време. В нея любознателните читатели ще намерят отговор на много въпроси. Като тези - какво свързва подкупната съдийка Таня Стоева с Милото и защо Боян е заминал за Ню Йорк.

„Седем часа разлика” е единственият сериал в българския ефир, чийто герои са вдъхновени от действителни личности. Имената и историите им обаче са променени.

„Сериалът е семейна сага, въпреки криминалните елементи. В основата са личните отношения. Почти няма българско семейство, което да няма близък, който да живее постоянно в чужбина. И докато ние получаваме достатъчно известия за материалното им състояние, тоест снимки пред автомобили, вили, пред служебния офис и т.н., какво се случва в душите им малко знаем”, казва за историята Любен Дилов-син.

Тази вечер талантливият писател ще разкаже какво още се крие между страниците на книгата.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини