Вещици и вампири се събират на филмов маратон

Хелоуин Филмова Нощ организират в читалище „Орфееви гори-1870” в Смолян.

"Ужасни” изненади и весели игри са само част от купона, който ще се развихри на 28 октомври в танцовата зала на читалището в кв. Райково.
Празникът ще започне в 17ч., но никой не знае кога ще свърши, защото се очертава бурна нощ с гледане на филми, супер забавни игри с талони и множество от  маскарадни костюми. Всички, дошли на Хелоуинското парти с костюм ще влизат свободно, а за останалите билетчето е 1лев.

Освен страховити или приказни облекла, организаторите на празника съветват гостите да си носят одеала, но не уточняват за какво ще послужат. Затова пък предупреждават всички да се заредят с напитки, снаксове и чипс, за да понесат по-леко страховития купон.

Снимки за спомен ще може да си направи всеки, който се престраши да запечата на лента маскарадния образ, в който ще се появи. Проявата се организира от Амбър Валенцуела - доброволка в читаището от "Корпуса на мира" .
Хелоуин е празник, който се чества най-вече в англоговорящите страни на 31 октомври. По традиция на празника се носят страшни костюми, правят се тиквени фенери и се обикалят съседите, които раздават сладки и бонбони на малките деца, за да не станат "жертви" на техните шеги.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини