Над 15 сигнала на 112, докато снимат сцена от "Под прикритие"

Тази неделя ще бъде излъчена сцената от "Под прикритие", която бе снимане на „Марина Диневи" това лято и за която имаше над 15 сигнала на телефон 112.

Екшънът притесни летуващите в курорта заради мащабите и реалността си. В трети епизод има много каскади и преследвания с яхти и моторници, заснети през август на Св. Влас. В сцените се включват няколко моторници „Зодиак", 25 метрова яхта, поръчков мотор и хеликоптер.

По сценарий след отравянето на Джаро в затвора, Иво е твърдо решен да завземе морските територии.  Всички наркотици и нелегални сделки по морето вече трябва да се движат от него, в противен случай наказанията на дясната му ръка Крум са жестоки.

В живота на Иво ще се появи жена. Остава въпросът дали нежността й ще помогне на Андонов да бъде по-малко жесток или напротив.

Мартин продължава да следи Куката и Иво на морето и докладва на Попов, че двамата готвят голям удар. В опит да затвърди позициите си пред новия главен секретар, Попов предприема рискована акция за залавянето на Иво Андонов и Росен - Куката. Тук обаче нещо се обърква!

 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини