Евродуепутатът Вигенин обещава в Мадан: "Вдигаме доходите с 40%"

„Въпреки тежкото наследство на ГЕРБ ние пак ще се справим. БСП ще върне икономическият растеж, ще повиши пенсиите и ще направи ръст на доходите с 40%”. Това заяви на среща с жители на Мадан евродепутатът от Партията на европейските социалисти Кристиан Вигенин. Сред акцентите в програмата на БСП са и подкрепа на  малкия и среден бизнес, убит от ГЕРБ, възстановяване на справедливостта, премахване на плоския данък, въвеждане на праг на облагаем минимум. Здравеопазването ще е сред приоритетите заедно с образованието.

Червеният евродепутат предупреди, че предстоящите парламентарни избори ще бъдат изключително тежки, с опити за манипулации. Затова от БСП са се обърнали за помощ към Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, ПАСЕ и Партията на европейските социалисти, които ще изпратят свои наблюдатели, за да следят за демократичността и честността на вота.

„ГЕРБ ще бъдат под строго наблюдение. Важно е обаче хората да не бъдат успани от служебния кабинет, който е продължител на управлението на ГЕРБ и ще замазва поразиите на предшествениците. Лошото е, че Цветан Цветанов си е във функциите и сега дори е по-опасен, защото на предишни избори бе министър и председател на предизборния щаб. Сега, когато е извън властта и води изборите, ще е още по-брутален, защото държи под контрол регионалните управления на МВР, така ще се оказва натиск, както и през 2011г.”, категоричен бе Вигенин.

В Мадан той разгледа Кристалната зала и се запозна с подземното богатство на района. От организацията на Младежкото обединение на БСП той получи сувенир- кристал с герба на града. 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини