Японско чудо предлагат на дамите, които държат на външния си вид

Със стилен коктейл бе отбелязан 1-ия рожден ден на център "Естетик ТТ" в Димитровград

Със стилен коктейл първи рожден ден отпразнува снощи единствения в Димитровград център за моделиране на лице и тяло - "Естетик ТТ". Той бе открит официално на 14 октомври 2012 г. и се намира на ул."Любен Каравелов" №22. срещу МБАЛ "Св.Екатерина".

Изненада за най-верните си посетители от нежния пол бяха подготвили д-р Татяна Ташева и Татяна Джунова, собственички на центъра. Те получиха като подарък най-новата козметика в областта на разкрасителните процедури у нас.

Освен, че набра популярност за 1 година заради традиционните и уникални процедури, които предлага, "Естетик ТТ" продължава да е мястото, където жените могат да се поглезят до насита.

Още с откриването дамите, държащи на външния си вид ползват антицелулитни, отслабващи, кислородни терапии, кавитация, радиочестотен лифтинг, диамантено дермоабразио.

Платитената нанотерапия радва посетителките вече година. Пак тогава тук бе доставена единствената в Хасковска област спа капсула, каквато има само на няколко места в България. Освен разкрасяване, тя има и лечебен ефект при грипни състояния, мускулни и ставни болки, плексити, ишиас и др.

Новости за посетителите на "Естетик ТТ" са японското чудо -кашмирен пилинг, бинтовете на Ароша и последно поколение Ай Пи Ел апарат  за трайно обезкосмяване и изглаждане на финните бръчки. Козметичната техника притежава нужните европейски сертификати, разрешени и от Министерството на здравеопазването у нас.

Цените са достъпни, а при редовни посещения "Естетик ТТ" предлага клиенски карти и ваучери.

Специалистките в центъра се грижат за доброто самочувствие на дамите и господата всеки ден във времето от 10:00 до 19:00. При желание час може да бъде запазен и след 19:00 часа и в неделния ден.

Телефони за контакти с център "Естетик" - 0876 82 41 56, 0889 07 50 37

Гости посрещаха рождениците от "Естетик ТТ" снощи

Д-р Татяна Ташева и Татяна Джунова

Дамите получиха като подарък най-новото в областта на козмутиката у нас

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини