"БСП за България": Поискайте промяна за страната ни на изборите на 26 март!

    Официално представяне на своята листа от кандидати за депутати за Хасковски избирателен район направи снощи в Димитровград коалиция "БСП за България". В залата на ОДТ "Ап.Карамитев" се събраха членове и симпатизанти на коалицията, за да се запознаят с приоритетите в програмата на политическата формация за парламентарните избори. Проявата започва с музикално изпълнение на гайда, а след това бяха представени 14-те кандидати за депутати.

    Пред присъстващите говори третатата в листата на "БСП за България" - димитровградчанката Виолета Желева. Тя заяви че е изключително важно хората да поискат промяната за страната си. И да направят това на 26 март със своя избор и №10 в интегралната бюлетина.

    "Ще я постигнем промяната, ако вие ни се доверите. Това е битка, защото за мен България е кауза. Не може за 27 години преход ние да сме най-зле - раждаемост, безработица, липса на доходи и т.н. Ние сме хората, които да променим това. Трябва ни правителство, което да погледне в бъдещетоу за да постигнем по-справедлив и достоен живот", категорична бе Виолета Желава.

    Допълни, че не може да се примири с това, че младите хора напускат родината си и търсят по-добър живот в чужбина. По-същия начин възрастните хора не могат да си позволят да си купят дори лекарства, а малкия и средия бизнес у нас се спъва, смята кандидатът за народен представител.

    В залата на театъра бе и водачът на листата на "БСП за България" в Хасково Елена Йончева, която бе посрещната с бурни аплодисменти.

    "Вие построихте от нулата този град и нека направим така, че отново да построим България. Нека направим така, че нашите деца и внуци да не напускат България, а тези, които са потърсили препитание навън да се върнат у дома", обърна се към присъстващите Йончева. 

    Сподели, че при обиколките си из региона е установила, че сякаш България в момента излиза от война - пътищата ги няма или са разрушени, хората оцеляват с мизерни пенсии, а грижата на държавата я няма. От сцената на театъра Йончева заяви, че новия закон за образованието е една бомба със закъснител и засегна темата за липсата на преподаватели, както и на грамотни ученици. Според нея, държавата не полага достатъчно грижи за сигурността на границите ни и не може да се справи с бежанската вълна.

    Програмата на левицата е точна и ясна, съставена от експерти, допълни първата в листата на "БСП за България" и призова хората да направят правилния избор на 26 март.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини