Запалиха микробуса на гаджето на Синбад - един от обвиняемите за обира на трезора в Кърджали

Запалиха микробус на приятелката на криминално проявения перничанин Росен Драгомиров- Синбад, който е сред обвинените за обира на обществения трезор в Кърджали, извършен в първите дни на тази година.

Заедно с микробуса е унищожен и товарен автомобил. Инцидентът е станал призори на 30 декември, около 5 часа в пернишкия кв. „ Мошино“. По данни на полицията са унищожени бус „Мерцедес Спринтер” и товарен автомобил „Мерцедес”.  Бусът е собственост на 38- годишната Богдана С., а камиона- на С.С. на 36 години, съобщават от полицията. Причината за пожара не е установена, като една от предполагаемите версии е умисъл.

Близки до разследването съобщиха, че собственичка на буса е приятелката на Синбад, с която той живее на семейни начала – Богдана, а собственик на камиона е нейната сестра.

Росен Драгомиров- Синбад е криминално проявен. Той е от групата на показно убитите местни наркодилъри Николай Христов – Хайо и Петър Крумов – Пупи. В края на януари тази година Синбад бе арестуван заради трезора в Кърджали. За същия обир бяха повдигнати обвинения и на пловдивчаните Славчо Мегеров- Магера и Хубен Митев, на Валентин Кирилов- Пуйката и Явор Славянов- Циката от Перник.

Източник: http://struma.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини