Младежкото КНСБ дари децата в Широка лъка

Представители на младежката организация на КНСБ (Младежки форум 21 век) посетиха Дома за деца в с. Широка лъка. Младежите направиха дарение- лакомства и играчки за домуващите деца

„Инициативата се реализира със съдействието и на Благотворителен фонд „проф.д-р Желязко Христов", чрез който фонд КНСБ помага на деца, родители на които са загинали при трудова злополука“- заяви председателя на младежкиата организация Даниела Алексиева.

В кампанията се включи и председателя на КНСБ в Смолян Тодор Капитанов, който сподели, че изборът на институцията, в която се реализира благотворителната кампания, не е случаен. „Благодарение на доброто сътрудничество между ръководството на Дома и членовете на синдикалната организация, в средата на месец април подписахме колективен трудов договор, с който считаме, че ще допринесем за развитието на трудовия микроклимат в институцията. Имахме желание да реализираме кампанията именно тук, благодарение на отличната съвместна работа между синдикати и ръководство“- разясни Капитанов.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини