Демонстрация и стрелби за празника на МВР

Изображение 1 от 5

    В чест на празника на МВР 5 юли, на площад „Свобода“ на стария център в Смолян днес бяха изложени технически и помощни средства, използвани в ежедневната работа от служителите от ОД МВР – Смолян, РДГП – Смолян и РД ПБЗН – Смолян и техните противопожарни автомобили, които предизвикаха много интерес и вълнение у малки и големи. Гранично полицейско куче, заедно със своя водач, се заиграваше с малчуганите, а друго полицейско куче на ОД МВР – Смолян, всяваше респект и недопускаше хора до себе си. На всички заинтересовани и минувачи в града пък бяха раздавани специално изработени стикери с логото на МВР, за отбелязване на празника.

    За професионалния празник на служителите от МВР в ОД МВР – Смолян се проведе турнир по стрелба между осем отбора. Класиралите се получиха специални грамоти, изработени от ОД МВР – Смолян, както и купи, осигурени от спортен клуб “166-Смолян”, при РУ-Смолян. Те бяха връчени от директорите на ОД МВР – Смолян, РД ПБЗН – Смолян и РД ГП – Смолян, на победителите и на всички участници в турнира им пожелаха много здраве и успехи, а догодина още по-точен мерник.

    Класиране за отборна стрелба:

    I – РУП - Чепеларе

    II – РД ГП - Смолян

    III – РУП - Смолян

    IV – РУП - Златоград

    Класиране за индивидуална стрелба:

    I – Георги Табаков

    II – Добрина Ангелиева

    III – Митко Хаджиев

    IV – Иван Славов

    Във всички Районни управления в областта днес се проведе и „Ден на отворените врати“. На гостите-посетители бяха показани патрулните автомобили, технически и помощни средства, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част и др.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Последни новини