Община Чепеларе обяви лятно издание на фотоконкурс

Изображение 1 от 2

    Община Чепеларе обяви онлайн фотоконкурс „Чепеларе в четири сезона”. В третия етап от състезанието темата е „Чепеларе – планинско лято” , а участниците ще имат шаса да покажат своя поглед към природата, туристическите забележителности, историческите обекти, както и културните прояви, организирани на територията на Община Чепеларе. Идеята е да се популяризира Чепеларе като туристическа дестинация.

    Според условията на конкурса участниците могат да изпращат до 5 свои авторски снимки, направени на територията на община Чепеларе до 15 септември 2016г. Фотосите не трябва да са публикувани преди това в други медии и печатни издания, както и да не са участвали в други конкурси или рекламни формати.

    Снимките трябва да са с необходимото качество в дигитални в JPEG формат, с минимален размер 1,5 MB (2048/3088 ppi, 300 dpi ) Допуска се единствено обработка с фотообработващи програми – изрязване на снимката, обработка на яркост и контраст, изостряне на изображението, но не и фотоколажи, ретуширани снимки, снимки с надписи, рамки, графики и т. н. Кадрите трябва да са придружени със следната информация за автора им: трите имена, телефон и e-mail за обратна връзка, както и мястото и времето на снимката и какво е изобразено на нея.

    Срокът за изпращане на фотосите е до 15 септември 2016 г. на e-mail: foto_chepelare@abv.bg, като селектираните ще бъдат качени на официалната фейсбук страница на община Чепеларе, след което ще се даде старт на гласуването, което ще продължи до 30 септември. Снимките, които успеят да съберат най-много харесвания в социалната мрежа, ще бъдат победители. За първите три от тях са предвидени награди от 150 лв., 100 лв и 50 лева.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини