Гранична полиция с термовизионни камери се включи в издирването на Ивелин

    Пети ден продължава издирването на Ивелин Узунов от село Смилян. Тази нощ към екипите, търсещи момчето, са се включили гранични полицаи с термовизионни камери и друга специализирана техника.

    Това съобщи директно в ефира на Нова телевизия тази сутрин началникът на Районното полицейско управление в Смолян главен инспектор Костадин Бундов.
    "Сутринта в 4.30 часа се получи информация, че е забелязано момче, което отговаря на описанието на Иво в района на село Чокманово. В момента пътуват групи за да проверят този сигнал. Работи се по всяка информация, която е свързана със случая", каза Бундов.
    Ивелин Узунов се издирва на територията на цялата страна, включително в Златоград, включително и в София. "Още в събота колегите от Второ районно при СДВР извършиха проверки на адреси в София, в неделя колеги от Главна дирекция сектор "Издирване" също се включиха и провериха други адреси, където момчето може да бъде", допълни информацията шефът на РУ-Смолян. Издирването продължава денонощно. Снощи се е включила и ГД "Гранична полиция" - сектор Смолян. Гранични полицаи със специализирана техника - термовизионни камери и уреди за нощно наблюдение цяла нощ са проверявали периметъра, в който Ивелин е забелязан за последно, но за съжаление без резултат до момента.
    Припомняме че за последно изчезналото момче е заснето от фотокапан за мечки в района на село Турян. Точният час на снимката е 6.44 ч на 7 май. Заснетото момче е облечено със сив суитчър и долнище на анцуг, това са дрехите в които е бил облечен Ивелин при изчезването си на 5 май. В последствие момче със същото описание е видяно и от хора от село Пещера.
    Близките на Ивелин продължават да са изключително притеснени. Още повече че времето в планината е изключително променливо, през нощта темрпературите падат, а момчето не е тренирано за оцеляване в гората.

    Величка Петкова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини