МВР издирва Ивелин вече на територията на цялата страта

20-годишният Ивелин Велинов Узунов, от който вече трети ден няма следа, вече е обявен за общодържавно издирване. Организирани са издирвателни мероприятия на територията на цялата страна, съобщи директорът на ОДМВР-Смолян главен комисар Николай Димов.
Роднините на момчето са силно притеснени, баща му не е спал от изчезването на Ивелин. В Смилян вече се разказват различни версии. Думите на съседи, че момчето е теглило пари от банкомат, не се подвъждават, до момента по банковата карта няма отбелязано теглене, каза чичото Бисер Узунов. Но пък сега са почивни дни и операцията може да се отрази в първия работен ден, т.е. чак във вторник. Информация, че момчето е забелязано в Златоград е предадена снощи на бащата Велин Узунов. Той лично я е проверил тази нощ и сутринта се върна от Златоград. За съжаление от Ивелин и там няма и следа. Велин Узунов е разговарял по телефона и с бившата си съпруга - майката на Ивелин, но до момента момчето нито се е свързвало с нея, нито се е прибрало в дома си в София. И тя е много притеснена, каза Велин Узунов.
Роднините гадаят за причината за изчезването на младежа. Бил свит и стеснителен. Не употребявал алкохол, не пушел, не взимал хапчета, не ходел по дискотеки. Нетипичен младеж, обобщава Бисер Узунов.
Близките все пак се надяват да не се е случило най-лошото и очакват каквато и да е вест от Ивелин или за него.

Величка Петкова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини