Бос и безпомощен намериха Ивелин след 10 дни издирване

Изображение 1 от 4

    Бос и безпомощен - така е открит Ивелин Узунов до селскостопанска постройка край село Пещера днес около 15 часа. Забелязал го пожарникар от Смолян, който бил в района и веднага сигнализирал. Пристигналия на място медицински екип е оказал незабавна помощ. "Направих необходимите неща, които се правят при първа помощ, беше адекватен, но с хипотермия", разказа медицинският фелдшер Хараламби Читанов, който пръв е стигнал до Ивелин. Момчето било босо и с наранявания, охлузвания по краката. Само може да се предполага къде се е скитал Ивелин докато роднините му и десетките доброволци са го търсили из гората. Днес близките не бяха на себе си от щастливата развръзка на десетдневната сага.
    "Наистина е невероятно, че най-накрая има такъв завършек. Успяха да го намерят след толкова дни. Много благодарности на всички, които тобкова помагаха в тези дни. И наистина, много съм щастлив, че всичко свърши така", сподели башата Велин Узунов.
    Ивелин беше приет в Смолянската болница, където състоянието му трябва да се стабилизира. В момента роднините не допускат други хора при него.

    Величка Петкова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      ..
      ...........
      1 0
      23:16, 14 май 2017
      Престигналия???????????????????????????????? Кой ви дава да пишете бе?!
    Последни новини