Трети ден издирват 23-годишния Ивелин Узунов от Смилян

Трети ден близки, полиция и доброволци издирват 23-годишен младеж. По молба на близките му Ивелин Велинов Узунов е обявен за издирване и от полицията. Младежът е на 23 години, живее в с.Смилян, общ.Смолян. Младият мъж е напуснал дома си на 26.09.2020г. около 09:00 часа. Последно е забелязан около 09:30 часа в центъра на селото. От тогава няма връзка с него и не се е прибирал. Ивелин Узунов е на видима възраст около 20-25 години, ръст около 182 см., очи – кафяви, облечен е със сива буза, сини дънки и черни гуменки тип кецове. След получаване на сигнал от близките на момчето, са организирани издирвателни действия, в които участват около 10 служители на РУ-Смолян, полицейски следови кучета, служители на ТП ДГС – Смилян, доброволци.

От полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на лицето да се обадят в най-близкото управление на МВР или на тел.112.

Припомняме, през май 2017 година Ивелин изчезна по идентичен начин от дома си. Тогава отново беше обявен за издирване. Намериха го полузамръзнал край село Пещера 10 дни след изчезването му.

Величка Петкова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини