Тази вечер в предаването "От мерак" на еТВ гостува певицата Росица Пейчева

Тази вечер в предаването на „Етв“ „От Мерак“ ще може да видите една от любимите фолкпевици и изпълнителки на родопски песни Росица Пейчева. Дълги години тя е била солистка на "Виевската фолкгрупа", а през 2016г отбеляза 25 години на сцена.

Гласовитата родопчанка ще разкаже за пръв път на живо пред нашата камера за живота, кариерата и любовта. Ще чуете и от първо лице разказа на красивата певица за битката й с коварната болест, с която тя успя да се пребори.

Предаването „От мерак“ представя хората на Родопите, които със сърце и душа творят, създават и радват с творчеството си. За някои от тях това е професия, за други хоби, а за най-големите късметлии това е призвание , с което оставят следа след себе си.

На 12 февруари, от 18.30ч. ще ви срещнем с певицата Росица Пейчева. За всички любители на народната музика, които не успеят да гледат епизода на предаването, той ще бъде качен на сайта ни http://www.smolyan.bgvesti.net/ в секцията Мултимедия  http://www.smolyan.bgvesti.net/videos/category/547/Ot-merak.

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини